REPUBLIKA E KOSOVËS

AGJENCIA PËR NDIHMË JURIDIKE FALAS

Lajmet

Ministrja e Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu vizitoi zyrën e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas në Prizren

Prishtinë 02/12/2022Me datë 01.12.2022,  znj. Anita Alaj Kalanderi - Drejtore Ekzekutive priti në vizitë znj. Albulena Haxhiu - Ministre e Drejtësisë në Zyrën Rajonale në Prizen.

Ministrja Haxhiu  u informua nga afër për punën që bën Agjencia për Ndihmë Juridike Falas në Zyrën Rajonale në Prizren dhe rezultatet që janë arritur deri më tani, po ashtu theksoi se Agjencia duhet të jetë çdo herë e qasshme ndaj të gjitha kërkesave për ndihmë juridike falas, dhe se misioni i saj është tejet i rëndësishëm në funksion të qytetarëve të cilët kanë nevojë për ndihmë juridike falas. 

Ndër të tjera u fol për sfidat me të cilat po ballafaqohet kjo Agjenci për hapat e nevojshëm dhe angazhimin e përbashkët.Rreth ANJF

Me krijimin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, i pari dhe i vetmi i këtij lloji në regjionin e Evropës Jug-Lindore, në muajin Maj 2006, është insititucionalizuar ndihma juridike në Kosovë, e cila ofron dhe siguron qasjen e barabartë në drejtësi, për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Kontakti

Rr.“ Zenel Salihu ” Nr.30 Prishtinë :Tel: 038 200 18 936
E-mail : Info.ANJF@rks-gov.net Telefono falas : 080011777