REPUBLIKA E KOSOVËS

AGJENCIA PËR NDIHMË JURIDIKE FALAS

Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Albin Kurti bashkë me Ministren e Ministrisë së Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu pritën në takim Drejtoren Ekzekutive të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, znj.Anita Alaj Kalanderi

Sot me dt. 03.09.2022, Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Albin  Kurti  bashkë me Ministren e Ministrisë së Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu pritën në takim Drejtoren Ekzekutive të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, znj.Anita Alaj Kalanderi, me temë diskutimi ofrimi dhe sigurimi i qasjes së barabartë në drejtësi për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Gjatë takimit u theksua roli i rëndësishëm i Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas në ofrimin e ndih...

Lexo me shum...

Rreth ANJF

Me krijimin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, i pari dhe i vetmi i këtij lloji në regjionin e Evropës Jug-Lindore, në muajin Maj 2006, është insititucionalizuar ndihma juridike në Kosovë, e cila ofron dhe siguron qasjen e barabartë në drejtësi, për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Kontakti

Rr.“ Zenel Salihu ” Nr.30 Prishtinë :Tel: 038 200 18 936
E-mail : Info.ANJF@rks-gov.net Telefono falas : 080011777