REPUBLIKA E KOSOVËS

MINISTRIA E DREJTËSISË

AGJENCIA PËR NDIHMË JURIDIKE FALAS

Kontakti

 

ZRNJF Prishtinë
Rr. “Zenel Salihu”, Nr.30, Tel: 038 200 18 944

 

ZMNJF Fushë Kosovë

Objekti i Qendrës për Punë Sociale, Fushë Kosovë, Tel: 044 188 – 638 (e hëne, e martë dhe e premte)

 

ZMNJF Graçanicë

Objekti i Qendrës Tregtare në Graçanicë, Tel: 049 596 948

 

ZMNJF Drenas

Objekti i Qendrës për Punë Sociale, Drenas, Tel: 044 188 - 638 (e mërkurë dhe e enjte)

 

ZMNJF Podujevë

Objekti i Komunës së Vjetër, Podujevë, Tel: 046 127 073

 

ZMNJF Lipjan
Objekti i Bibliotekës së Qytetit, kati 1, Tel: 046 127 077 (e hëne, e martë dhe e mërkurë)

 

ZRNJF Ferizaj
Objekti i Gjykatës Themelore në Ferizaj, Tel: 0290 323 406

 

ZMNJF Shtime

Objekti i Komunës së Shtimes kati i 3-të, zyra nr. 45, Shtime, Tel: 046 127 077 (e enjte dhe e premte)
 

ZMNJF Kaçanik

Bulevardi ‘‘Ismail Raka'' p.n., objekti i Gjykatës Themelore, Zyra Nr.8, Kaçanik, Tel: 046/ 127 079 (e hënë, e martë dhe e mërkurë)

 

ZMNJF Hani i Elezit

Rr. Adem Jashari, Nr.182, Objekti i Zyrës së Punësimit, Hani i Elezit, Tel: 046/ 127 079 (e enjte dhe e premte)
 

ZRNJF Prizren
Rr. ''William Woker’’ p.n, Objekti i Prokurorisë Themelore, kati I, Tel: 029 230 554


ZMNJF Dragash

Objekti i Qendrës për Punë Sociale në Dragash, Tel: 046 203 058 (e enjte dhe e premte)
 

ZMNJF Suharekë

Objekti i Qendrës për Punë Sociale në Suharekë, Tel: 046 203 058, (e hëne, e martë dhe e mërkurë)|

 

ZRNJF Pejë
Rr. " Hasan Cermexhia" p.n. Objekti i Prokurorisë Themelore, Tel: 039 423 698

ZMNJF Istog

Objekti i Shtëpisë së Kulturës Istog, Tel. 045 502 860 (e hëne, e martë dhe e mërkurë)|

 

ZMNJF Deçan

Objekti i Gjykatës Themelore në Deçan, Tel. 045 502 860 (e enjte dhe e premte)

 

ZMNJF Klinë

Qendra e Kulturës ''Jehona e Dukagjinit'', Klinë, Tel: 046 127 201

 

ZRNJF Gjakovë
Rr. “UÇK”, p.n, Pallati i Kulturës, Tel:  0390 320 270


ZMNJF Malishevë

Objekti i Qendrës për Punë Sociale, Tel: 045 340 005

 

ZRNJF Mitrovicë
Rr. “Afrim Zhitia”,  p.nr., Objekti i Qendrës për Punë Sociale, Tel: 028 534 477

 

ZMNJF Skenderaj

Sheshi "Adem Jashari'', rr. “Gjon Buzuku”, Objekti i Qendrës së Kulturës ''Hasan Prishtina'', Tel: 044 143 852

 

ZMNJF Mitrovicë (pjesa veriore)
Objekti i Komunës në Mitrovicë Veriore, Tel: 045 270 443 (e mërkurë dhe e premte)

 

ZMNJF Zubin Potok

Objekti i Komunës në Zubin Potok, Tel: 045 270 443, (e marte)
 

ZMNJF Leposaviq

Objekti i Komunës në Leposaviq, Tel: 045 270 443, (e enjte)

 

ZMNJF Zveçan

Objekti i Komunës në Zveçan, Tel: 045 270 443, (e hëne)

 

ZRNJF Gjilan
Objekti i Prokurorisë Themelore në Gjilan, Tel: 0280 321 134


ZMNJF Kamenicë

Objekti i Qendrës për Punë Sociale, në Kamenicë, Tel: 044 305 039

 

 

 Rreth ANJF

Me krijimin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, i pari dhe i vetmi i këtij lloji në regjionin e Evropës Jug-Lindore, në muajin Maj 2006, është insititucionalizuar ndihma juridike në Kosovë, e cila ofron dhe siguron qasjen e barabartë në drejtësi, për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Kontakti

Rr.“ Zenel Salihu ” Nr.30 Prishtinë :Tel: 038 200 18 941
E-mail : Info.ANJF@rks-gov.net ; Telefono falas : 080011777