REPUBLIKA E KOSOVËS

AGJENCIA PËR NDIHMË JURIDIKE FALAS

Drejtoresha Ekzekutive e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas u takua me Kryetarin e Komisionit për Buxhet dhe Transfere në Kuvendin e Republikës së Kosovës z. Hekuran Murati

Me datë 29.05.2020, Drejtoresha Ekzekutive e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas znj.Anita Alaj-Kalanderi, e shoqëruar nga bashkëpunëtorët nga GIZ dhe USAID - Programi “Drejtësia Vlen”, u takua me Kryetarin e Komisionit për Buxhet dhe Transfere në Kuvendin e Republikës së Kosovës z. Hekuran Murati.

Drejtoresha Alaj-Kalanderi, e njoftoi Kryetarin e Komisionit  z. Murati me të arriturat dhe sfidat me të cilat  Agjencia po ballafaqohet  që nga themelimi, duke përfshirë mungesën e buxhetit dhe...

Lexo me shum...

Rreth ANJF

Me krijimin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, i pari dhe i vetmi i këtij lloji në regjionin e Evropës Jug-Lindore, në muajin Maj 2006, është insititucionalizuar ndihma juridike në Kosovë, e cila ofron dhe siguron qasjen e barabartë në drejtësi, për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Kontakti

Rr.“ Zenel Salihu ” Nr.30 Prishtinë : Tel: 038 200 18 936
info.anjf@rks-gov.net